Descriere
AZOTOHELP – 1 L – Fabrica de AZOT
Fixarea azotului, aport mai bun de azot. Accelerează fluxul de fosfor, calciu, fier, oligoelemente.
Substanță activă: Azotobacter chroococcum 1×109 CFU / ml
Beneficii:
- Producerea de fitohormoni (auxine, gibereline, cytokinine).
- Crește volumul de absorbție a sistemului radicular.
- Îmbunătățește germinarea semințelor.
- Creează o microfloră, fiind un competitor pentru microorganismele patogene dăunătoare.
- Întărește imunitatea plantei și crește rezistența acestora la agenți patogeni.
- Crește rezistența plantelor la factorii de stres.
- Fixarea azotului – cu 40-60 kg s.a. pe hectar
- Se reduce cu cel puțin 30% utilizarea îngrășămintelor cu azot, menținând în același timp aceleași producțiile.
În comparație cu îngrășămintele chimice, producția loturilor fertilizate cu AZOTOHELP au fost mai mari decât ale celor fertilizate chimic.
Astfel, la grâu s-a obținut un spor cuprins între 170 și 880 kg/ha, la soia s-a obținut un spor de 230 kg/ha, la rapiță s-a obținut un spor de 290 kg/ha, la porumb s-a obținut un spor de 1540 kg/ha, la floarea soarelui s-a obținut un spor de 640 kg/ha, la cartofi s-a obținut un spor de 4.9 T/ha, la castraveți s-a obținut un spor de 5.0 T/ha, iar la căpșuni s-a obținut un spor de 3.2 T/ha.
În fișă produsului sunt prezentate rezultatele tehnice obținute.
Recomandare de utilizare: Se aplică pe sol sau foliar.
CULTURA | Tratament Sămânță | Fertirigare | Foliar |
Porumb | 0.5 – 1.0 L | 0.3 – 0.7 L | 0.2 – 0.5 L |
Oleaginoase | 0.8 – 1.5 L | 0.2 – 0.5 L | 0.2 – 0.5 L |
Cereale | 0.3 – 0.5 L | 0.3 – 0.5 L | 0.2 – 0.5 L |
Cartofi | 0.1 – 0.3 L | 0.5 – 1.5 L | 0.3 – 0.8 L |
Legume | 0.2 – 0.8 L | 0.3 – 0.5 L | 0.2 – 0.5 L |
Căpșuni | – | 0.5 – 1.0 L | 0.2 – 0.5 L |
Toate detaliile pot fi găsite descărcând fișierul de mai jos:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.